Trei tineri au ajuns, joi, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la o pizzerie din staţiunea Eforie Nord, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, Constantin Dina, a declarat că pacienţii - doi bărbaţi şi o femeie, toţi în vârstă de 22 ani - au mâncat pizza, miercuri seară, la o pizzerie din Eforie Nord.
După câteva ore, ei au început să se simtă rău, având dureri abdominale şi episoade severe de vărsături, după care, în cursul zilei de joi, au mers la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, unde au fost internaţi.
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a deschis o anchetă în acest caz, specialiştii instituţiei recoltând probe din alimente şi de la angajaţi şi urmând ca în funcţie de rezultatul analizelor să fie luate măsurile legale care se impun.
În noaptea de miercuri spre joi, alte patru persoane, între care un copil de patru ani, au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat pizza la un local din Jupiter, trei dintre pacienţi fiind internaţi.
Trei tineri au ajuns, joi, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la o pizzerie din staţiunea Eforie Nord, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, Constantin Dina, a declarat că pacienţii - doi bărbaţi şi o femeie, toţi în vârstă de 22 ani - au mâncat pizza, miercuri seară, la o pizzerie din Eforie Nord.
După câteva ore, ei au început să se simtă rău, având dureri abdominale şi episoade severe de vărsături, după care, în cursul zilei de joi, au mers la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, unde au fost internaţi.
Dir