Fiecare client al restaurantelor Nordsee din Bucureşti, specializate în prepararea de produse din peşte şi fructe de mare, lasă la casă în medie 10 euro, cumpărând în principal somon şi creveţi.
„În acest an numărul mediu de clienţi în localurile Nordsee a fost de 1.200 pe zi. În zilele de weekend traficul creşte cu circa 40%“, spune Liliana Farmache, administratorul Darcom Sea Food, compania care operează franciza Nordsee în România. Compania este controlată de trei antreprenori români, Liliana Farmache (33%), Aurelian Cristian Farmache (33%) şi Handrea Darius Onuţ (34%).
Nordsee, unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din Europa specializate pe prepararea de produse din peşte şi fructe de mare, a intrat pe piaţa locală în aprilie 2008 şi de atunci şi-a concentrat atenţia pe Bucureşti, unde are în prezent patru restaurante cu afaceri de 15,6 milioane de lei (3,5 mil. euro) anul trecut. Cifrele poziţionează Nordsee în top 20 cele mai mari lanţuri de restaurante într-un top dominat de McDonald’s (cu afaceri de 90 mil. euro), KFC şi Pizza Hut.
Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro
Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.09.2013
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
Fiecare client al restaurantelor Nordsee din Bucureşti, specializate în prepararea de prod