Legumele conţin aproximativ 80% apă şi sunt sărace în glucide, lipide şi proteine. Aşa că părere aveţi despre un mix de legume?
Ingrediente:
25 ml ulei de măsline
1 ceapă mare, tocată
1 ardei gras, curăţat şi tăiat
250 g ciuperci, tăiate
1 cutie roşii tocate la conservă
5 g mix ierburi italiene
1 dovlecel, tăiat
1 cutie fasole
1 pâine cu usturoi
Mod de preparare:
Încalziţi uleiul într-o tigaie şi căliţi ceapa până se înmoaie.
Adăugaţi ardeiul şi ciupercile şi căliţi în continuare câteva minute.
Puneţi roşiile, ierburile şi dovlecelul.
Turnati puţină apă, dacă este nevoie.
Acoperiţi şi fierbeţi timp de 20 de minute, până când legumele sunt moi.
Adăugaţi fasolea şi puneţi întreaga compoziţie intr-o tavă.
Tăiaţi pâinea cu usturoi în felii subţiri.
Puneţi feliile peste legume şi daţi la cuptor pentru 15 minute, sau până când pâinea se rumeneşte.
Legumele conţin aproximativ 80% apă şi sunt sărace în glucide, lipide şi proteine. Aşa că părere aveţi despre un mix de legume?
Ingrediente:
25 ml ulei de măsline
1 ceapă mare, tocată
1 ardei gras, curăţat şi tăiat
250 g ciuperci, tăiate
1 cutie roşii tocate la conservă
5 g mix ierburi italiene
1 dovlecel, tăiat
1 cutie fasole
1 pâine cu usturoi
Mod de preparare:
Încalziţi uleiul într-o tigaie şi căliţi ceapa până se înmoaie.
Adăugaţi ardeiul şi ciupercile şi căliţi în continuare câteva minute.
Puneţi roşiile, ierburile şi dovlecelul.
Turnati puţină apă, dacă este nevoie.
Acoperiţi şi fierbeţi timp de 20 de minute, până când legumele sunt moi.
Adăugaţi fasolea şi puneţi întreaga compoziţie intr-o tavă.
Tăiaţi pâinea cu usturoi în felii subţiri.
Puneţi feliile peste legume şi daţi la cuptor pentru 15 minute, sau până când pâinea se ru