Se numeşte burgerul „Apocalipsă” şi nu încape nicio îndoială că poate fi o provocare chiar şi pentru cel mai înfometat client al unui restaurant.
Preparatul gigant, ce cântăreşte 11 kilograme, a fost ideea a doi englezi, Dave Cossar şi Justin Meaney, proprietarii unui restaurant din Londra. Cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea localului, cei doi antreprenori au decis să-i servească pe clienţi cu cel mai mare burger din bătrâna Anglie. Iar prepararea acestuia nu a fost tocmai simplă: a fost nevoie de iscusinţa a trei bucătari şi de şase ore de muncă asiduă. "Burgerul a fost creat, iniţial, pentru aniversarea restaurantului. Ţinând însă cont de succesul pe care l-a avut în rândul clienţilor, ne gândim că am putea să-l introducem în meniu", sunt de părere proprietarii. În ceea ce priveşte preţul, aceştia susţin că nu ar fi tocmai unul modic. Giganticul preparat ar putea fi cumpărat cu 150 de lire. "Ar trebui să găsim o modalitate de a reduce preţul şi de a-l prepara mai uşor, fără să compromitem calitatea ingredientelor", sunt de părere cei doi.
15 oameni s-au servit din burgerul "Apocalipsă"
„A fost un burger masiv, dar a fost mâncat în mai puţin de o oră.”, Dave Cossar
Se numeşte burgerul „Apocalipsă” şi nu încape nicio îndoială că poate fi o provocare chiar şi pentru cel mai înfometat client al unui restaurant.
Preparatul gigant, ce cântăreşte 11 kilograme, a fost ideea a doi englezi, Dave Cossar şi Justin Meaney, proprietarii unui restaurant din Londra. Cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea localului, cei doi antreprenori au decis să-i servească pe clienţi cu cel mai mare burger din bătrâna Anglie. Iar prepararea acestuia nu a fost tocmai simplă: a fost nevoie de iscusinţa a trei bucătari şi de şase ore de muncă asiduă. "Burgerul a fost creat, iniţial, pentru aniversarea restaurantu