Pentru un incepator in ale bucatariei raw vegan, preparatele care seamana cu mancarea gatita reprezinta inca o tentatie. Deoarece pe aceasta cale schimbarile trebuie facute gradat, astfel incat sa poti tine pasul si sa rezisti la drum lung, aceste sarmale sunt ca un As scos din maneca.
Ne-au placut foarte mult si le-am gasit ingenioase si foarte usor de preparat.
Timp de preparare: 20 minutes Hidratare: 08h 00min Nota reteta: 4.5 stele - bazate pe 12 evaluari Ingrediente: hrisca - 1 castron
nuca - 1/2 castron
morcov - 1/4 castron
ceapa - 1 bucata
patrunjel verde - 1/2 legatura
varza murata - 10 frunze
rosii - 6 rosii
nucsoara macinata - 1 lingurita
cimbru uscat macinat - 1/2 lingurita
ulei extravirgin de masline - 2 linguri
piper macinat - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust
Reţeta integrală aici: Rawveganjoy.ro Pentru un incepator in ale bucatariei raw vegan, preparatele care seamana cu mancarea gatita reprezinta inca o tentatie. Deoarece pe aceasta cale schimbarile trebuie facute gradat, astfel incat sa poti tine pasul si sa rezisti la drum lung, aceste sarmale sunt ca un As scos din maneca.
Ne-au placut foarte mult si le-am gasit ingenioase si foarte usor de preparat.
Timp de preparare: 20 minutes Hidratare: 08h 00min Nota reteta: 4.5 stele - bazate pe 12 evaluari Ingrediente: hrisca - 1 castron
nuca - 1/2 castron
morcov - 1/4 castron
ceapa - 1 bucata
patrunjel verde - 1/2 legatura
varza murata - 10 frunze
rosii - 6 rosii
nucsoara macinata - 1 lingurita
cimbru uscat macinat - 1/2 lingurita
ulei extravirgin de masline - 2 linguri
piper macinat - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust
Reţeta