Cu cât câştigi mai bine, cu atât dormi mai bine. Mai mult, dacă lucrezi în domeniul juridic se prea poate să te bucuri de mai multe ore de somn decât dacă ai un job în turism.
Daca in vreo noapte, zvarcolindu-te in pat si macinat de insomnie, te-ai intrebat vreodata cum dorm oamenii bogati, acum stii raspunsul: foarte bine. Salariul iti influenteaza si calitatea somnului, si numarul de ore dormite pe noapte, iar in cazul persoanelor cu venituri mari, acestea au sanse cu 20% mai mari sa se bucure de somn odihnitor noapte de noapte. Dar si munca propriu-zisa iti influenteaza somnul. Cei mai napastuiti sunt oamenii care lucreaza in domeniul arhitecturii, al constructiilor si in inginerie. Doar 21% din ei dorm noua ore pe noapte. Nici cei care lucreaza in turism si in transport nu sunt mai fericiti in ceea ce priveste somnul: putin peste 23% dorm mai mult de noua ore. Dupa acestia urmeaza persoanele care lucreaza in productie (26,7%), in sistemul de sanatate (27,5%). Din randul celor care lucreaza in marketing, in vanzari si in media, doar unul din trei doarme noua ore pe noapte. Continuarea pe Lyla.ro.
Cu cât câştigi mai bine, cu atât dormi mai bine. Mai mult, dacă lucrezi în domeniul juridic se prea poate să te bucuri de mai multe ore de somn decât dacă ai un job în turism.
Daca in vreo noapte, zvarcolindu-te in pat si macinat de insomnie, te-ai intrebat vreodata cum dorm oamenii bogati, acum stii raspunsul: foarte bine. Salariul iti influenteaza si calitatea somnului, si numarul de ore dormite pe noapte, iar in cazul persoanelor cu venituri mari, acestea au sanse cu 20% mai mari sa se bucure de somn odihnitor noapte de noapte. Dar si munca propriu-zisa iti influenteaza somnul. Cei mai napastuiti sunt oamenii care lucreaza in domeniul arhitecturii, al constructiilor si in inginerie. Doar 21% din ei dorm noua ore pe noapte. Nici cei care lucreaza