de C. MIERLUŞCĂ
06 septembrie 2013 23:14
0 vizualizari
A-A+ Se va pune accent pe carne slabă, brânzeturi degresate, legume, salate şi fructe nu foarte dulci. La micul dejun se poate consuma lapte degresat cu cereale integrale. Nu se vor desfăşura alte activităţi în timpul mesei: cum ar fi cititul sau privitul la tv, acestea vă fac să consumaţi mai multă mâncare. Evitaţi consumul de chipsuri, biscuiţi, fursecuri. Consumaţi salate de legume stropite cu sos de iaurt degresat, cu muştar sau cu zeamă de lămâie. Evitaţi mâncarea pregătită în ulei, în afara uleiului e palmier.
Se va bea cât mai multă apă cu sfeclă sau morcovi raşi şi sucuri naturale. Apa stimulează fluiditatea sângelui. De câte ori vă e foame, beţi un pahar de apă şi senzaţia de foame dispare. De multe ori se confundă setea cu foamea.
Bibliografie: Din manuscrisele post-mortem ale lui Eugen Giurgiu, dr. biochimist. de C. MIERLUŞCĂ
06 septembrie 2013 23:14
0 vizualizari
A-A+ Se va pune accent pe carne slabă, brânzeturi degresate, legume, salate şi fructe nu foarte dulci. La micul dejun se poate consuma lapte degresat cu cereale integrale. Nu se vor desfăşura alte activităţi în timpul mesei: cum ar fi cititul sau privitul la tv, acestea vă fac să consumaţi mai multă mâncare. Evitaţi consumul de chipsuri, biscuiţi, fursecuri. Consumaţi salate de legume stropite cu sos de iaurt degresat, cu muştar sau cu zeamă de lămâie. Evitaţi mâncarea pregătită în ulei, în afara uleiului e palmier.
Se va bea cât mai multă apă cu sfeclă sau morcovi raşi şi sucuri naturale. Apa stimulează fluiditatea sângelui. De câte ori vă e foame, beţi un pahar de apă şi senzaţia de foame dispare. De multe ori se confundă setea cu foamea.
Bibliografie: Din manuscrisele post-mortem ale lui Eugen Giurgiu, dr. biochimist.