Cuncurs de preparat cel mai gustos gulaş, spectacol de muzică populară, expoziţie cu vânzare de produse tradiţionale – legume şi fructe bio, produse din carne şi panificaţie, apicole (miere, faguri, propolis sau polen) sau băuturi alcoolice. Este o parte din oferta Târgului internaţional de toamnă de la Jimbolia, ce a avut loc sâmbătă, 7 septembrie.
La concursul de gulaş au participat mai multe echipe din judeţul Timiş (Tormac, Otelec şi Jimbolia) și una din Ungaria. Cu acest prilej a fost lansat şi „Banaticum” – un brand sub care s-ar putea dezvolta o gamă de produse create în Banat.
„La iniţiativa primăriei, în urmă cu patru ani, am organizat prima ediţie a târgului, fiindcă aveam numai Zilele oraşului Jimbolia. Iată că am ajuns cu succes în al patrulea an”, a declarat Darius Adrian Postelnicu, primarul oraşului Jimbolia.
Cuncurs de preparat cel mai gustos gulaş, spectacol de muzică populară, expoziţie cu vânzare de produse tradiţionale – legume şi fructe bio, produse din carne şi panificaţie, apicole (miere, faguri, propolis sau polen) sau băuturi alcoolice. Este o parte din oferta Târgului internaţional de toamnă de la Jimbolia, ce a avut loc sâmbătă, 7 septembrie.
La concursul de gulaş au participat mai multe echipe din judeţul Timiş (Tormac, Otelec şi Jimbolia) și una din Ungaria. Cu acest prilej a fost lansat şi „Banaticum” – un brand sub care s-ar putea dezvolta o gamă de produse create în Banat.
„La iniţiativa primăriei, în urmă cu patru ani, am organizat prima ediţie a târgului, fiindcă aveam numai Zilele oraşului Jimbolia. Iată că am ajuns cu succes în al patrulea an”, a declarat Darius Adrian Postelnicu, primarul oraşului Jimbolia.