Intr-un cadru de poveste, Serbarile Toamnei ofera iesenilor un adevarat rasfat culinar. Aflat la a IV-a editiei, evenimentul se dovedeste a fi principala atractie de pe malul lacului Ciric. Ambientul traditional este completat perfect de o orchestra de lautari care intretine voia buna si distractia. Pastrama de oaie, ciolanul afumat cu fasole, tocanita de hribi, carnaciorii proaspeti pe gratar, berbec la protap, savuroasa bere pragheza, precum si vinurile din podgoriile moldovenesti ofera principalele argumente culinare pentru a petrece cateva ore de neuitat la Serbarile Toamnei.
Platourile incarcate cu preparate traditionale, alaturi de un pahar de vin selectat din cele mai bune soiuri sunt ingredientele perfecte pentru o zi de neuitat. Organizatorii nu au omis nici cele mai mici detalii care sa sugereze belsugul din primele zile de toamna. Decorul traditional realizeaza cadrul perfect chiar si pentru cea mai posomorata zi de toamna. Iesenii care vor trece pragul Complexului Hotelier Ciric vor fi asteptati cu alte numeroase surprize din partea casei, in ton cu anotimpul. Pana pe 15 septembrie, organizatorii lanseaza iesenilor invitatia de a se convinge de gustul rafinat al produselor traditionale si de calitatea serviciilor puse la dispozitie. Departe de agitatia din oras, Complexul Ciric ofera o alternativa tentanta pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni. Detalii si rezervari la 0232.272.372 si 0728.880.822.
Intr-un cadru de poveste, Serbarile Toamnei ofera iesenilor un adevarat rasfat culinar. Aflat la a IV-a editiei, evenimentul se dovedeste a fi principala atractie de pe malul lacului Ciric. Ambientul traditional este completat perfect de o orchestra de lautari care intretine voia buna si distractia. Pastrama de oaie, ciolanul afumat cu fasole, tocanita de hribi, carnaciorii proaspeti pe gratar, berbec la protap, savur