Aceasta reteta doresc sa o fac din luna august. Atunci am invatat sa fac pesto de busuioc special pentru ea. Dar asa a fost sa fie si sa ii vina vremea doar acum. Se poate lasa in deshidrator pentru 2 ore, dar e foarte buna si asa. Am fost foarte incantati de gustul ei si am trecut-o deja pe lista preferintelor.
Ingrediente:
Strat din felii de dovlecel zucchini
dovlecei zucchini - 6 bucati
sare de Himalaya - 1/2 lingurita
Branza de caju
caju - 2 cani
lamaie - 2 linguri zeama
drojdie inactiva - 2 linguri
sare de Himalaya - dupa gust
Sos de rosii
rosi cherry - 6 bucati
rosii uscate conservate in ulei virgin de masline - 1/2 cana
usturoi - 1 catel
oregano uscat - 1 lingurita
busuioc uscat - 1 lingurita
majoran uscat - 1/2 lingurita
sare de Himalaya - dupa gust
peperoncini - dupa gust
Sos pesto de busuioc (varianta de iarna)
spanac - 2 cani
busuioc uscat - 2 linguri
seminte de pin - 1/2 cana
ulei extravirgin de masline - 1 lingura
lamaie - 1 lingura zeama
sare de Himalaya - dupa gust
apa de izvor - dupa gust
Ornare
masline Kalamata -
vlastari de ridiche rosie
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro Aceasta reteta doresc sa o fac din luna august. Atunci am invatat sa fac pesto de busuioc special pentru ea. Dar asa a fost sa fie si sa ii vina vremea doar acum. Se poate lasa in deshidrator pentru 2 ore, dar e foarte buna si asa. Am fost foarte incantati de gustul ei si am trecut-o deja pe lista preferintelor.
Ingrediente:
Strat din felii de dovlecel zucchini
dovlecei zucchini - 6 bucati
sare de Himalay