Teama că dragostea ar putea însemna sfârşitul unei frumoase prietenii nu ar trebui să descurajeze doi amici să devină un cuplu, dacă în peisaj apare şi interesul romantic. Ba chiar, experţii au aflat în unui studiu că, de regulă, cuplurile formate din parteneri care au fost mai întâi prieteni au şanse mai mari să se reziste în timp sau să rămână în relaţii bune după o eventuală despărţire.
Se poate întâmpla şi după ani de zile ca doi buni amici să descopere că îi leagă mai mult decât aceleaşi pasiuni, grupul de prieteni sau simpatia reciprocă.
Numai că, adesea, prietenia trece la un alt nivel, mult mai intim, aproape fără ca cei aflaţi în cauză să prindă de veste, conform site-ului sheknows.com. Mai există şi situaţia în care ambii realizează ceea ce se petrece, dar ignoră evidenţele pentru că se tem că astfel se va încheia o perioadă frumoasă din viaţa lor.
Grupul vă vede deja ca pe un cuplu
De regulă, ceilalţi prieteni din grup observă schimbările care au intervenit între alţi doi amici. Tachinările grupului referitoare la cât de bine vă stă împreună sau legate de faptul că petreceţi prea mult timp unul în compania celuilalt, reprezintă tot atâtea posibile indicii referitoare la naşterea unei poveşti de amor.
Căutaţi motive să fiţi singuri
În momentul în care o femeie şi un bărbat aleg să se desprindă de grupul de prieteni şi să petreacă mai mult timp împreună, este clar că dragostea pluteşte în aer. Aşa că ar trebui să vi se aprindă un beculeţ dacă se întâmplă să ieşiţi tot mai des la o cafea, la un film sau să luaţi cina în oraş fără să implicaţi şi alţi prieteni.
Atingeri mai mult sau mai puţin întâmplătoare
Este firesc să te pupi pe obraz cu un prieten sau să-l baţi pe spate în semn de salut, eventual de încurajare, dar atunci când căutaţi orice scuză pentru a vă manifesta afecţiunea şi ajungeţi să vă