Sălăjenii care se pricep la gătit şi au experienţă în acest domeniu îşi pot trimite, până la sfârşitul acestei luni, candidaturile pentru ocuparea postului de bucătar preparate indiene pus la dispoziţie de un angajator din Norvegia.
Pentru a corespunde cerinţelor angajatorului, cei interesaţi de acest post trebuie să aibă diplomă de bucătar în bucătăria indiană, experienţă de 5-10 ani în acest domeniu şi să cunoască bine limba engleză. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Eures, experienta de lucru în bucătării europene cu specific indian constituie avantaj. Pe lângă un salariu cuprins între 31.000 – 43.000 euro brut/an, în funcţie de calificare şi experienţă, angajatorul îl va ajuta pe cel selectat pe post să îşi ducă şi familia în Norvegia. Cei care doresc să aplice pentru acest post pot face acest lucru până în data de 30 septembrie 2013. Contractul de muncă va fi permanent, cu normă întreagă, angajarea urmând să se facă cât mai curând posibil. Restaurantul în care se va lucra oferă preparate indiene interesante şi tapas spaniole. Mâncarea este preparată în mod tradiţional, cu condimente care scot în evidenţă aroma caracteristică bucătăriei indiene şi spaniole. Cei care vor să obţină mai multe informaţii despre acest post pot accesa site-ul www.anofm.ro, secţiunea munca în străinătate.
Sălăjenii care se pricep la gătit şi au experienţă în acest domeniu îşi pot trimite, până la sfârşitul acestei luni, candidaturile pentru ocuparea postului de bucătar preparate indiene pus la dispoziţie de un angajator din Norvegia.
Pentru a corespunde cerinţelor angajatorului, cei interesaţi de acest post trebuie să aibă diplomă de bucătar în bucătăria indiană, experienţă de 5-10 ani în acest domeniu şi să cunoască bine limba engleză. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Eures, experienta de lucru în bucătării europene cu specific indian constituie