Vedetele spun că au descoperit un produs cu foarte putine calorii, ce poate fi realizata chiar si in zilele de post. VEZI RETETA.
Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni i-a adus pe Iuliana Marciuc, Felicia Filip, Nico, Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Monica Iagar si Roxana Iliescu, iubitori ai produsului ce a intrat recent in „era” bio, la aniversarea celui de-al 100-lea an de existenta al retetei. În curând, magiunul Topoloveni va fi exportat în străinătate.
Cu aceasta ocazie, atat Felicia Filip cat si Iuliana Marciuc, care a venit insotita de tatal ei, au degustat diverse preparate ce contin magiunul de prune Topoloveni. Cele doua s-au declarat fane ale gogosilor cu magiun, asa ca managerul Bibiana Stanciulov le-a impartasit acestora reteta casei, care are foarte putine calorii si poate fi realizata chiar si in zilele de post.
“Reteta de gogosi de post am invatat-o aici si abia astept sa o pun in practica acasa, pentru fiul meu”, a spus Iuliana Marciuc.
Reteta traditionala a magiunului presupune utilizarea unui singur ingrediet pe tot parcursul procesului de preparare: prunele proaspete. Acestea se aleg din cel putin patru soiuri de toamna, trebuie sa fie bine coapte, se terciuiesc, iar marcul rezultat se fierbe pana cand produsul de concentreaza.
ATENȚIE: fara zahar adaugat și fara conservanti.