de C. MIERLUŞCĂ
15 septembrie 2013 23:11
2 vizualizari
A-A+ Se ia un vas de sticlă de 6-7 litri. Sfeclă roşie 1 kg, rădăcină de pătrunjel o jumătate de kg, rădăcină de păstârnac un sfert de kg, ghimbir o jumătate de kg, pătrunjel verde o legătură, leuştean verde o legătură, mărar verde o legătură, usturoi zece căţei, drojdie de bere zece grame, apă plată sau de izvor 5 litri.
Modul de preparare: rădăcinile se taie sub formă de crutoane usturoiul în bucăţi mici, drojdia se omogenizează cu 100 ml apă rece. Apa cu toate ingredientele se adaugă în vas. Se lasă la macerat şapte zile. Se strecoară şi se păstrează în frigider. Se administrează o cană (250 ml) dimineaţa, înainte de masă, şi o cană seara, înainte de masă, uşor încălzit.
După trei zile de la administrare, se pregăteşte un nou preparat pentri a păstra continuitatea şase luni. Se fac două cure a câte şase luni, cu pauză de o lună între cure.
Preparatul se recomandă în cancer, hepatită, ciroză, colagenoză, reumatism, scleroză în plăci, boli cardiovasculare etc.
Tratament practicat de dr. Doru Laza, cu rezultate semnificative.. de C. MIERLUŞCĂ
15 septembrie 2013 23:11
2 vizualizari
A-A+ Se ia un vas de sticlă de 6-7 litri. Sfeclă roşie 1 kg, rădăcină de pătrunjel o jumătate de kg, rădăcină de păstârnac un sfert de kg, ghimbir o jumătate de kg, pătrunjel verde o legătură, leuştean verde o legătură, mărar verde o legătură, usturoi zece căţei, drojdie de bere zece grame, apă plată sau de izvor 5 litri.
Modul de preparare: rădăcinile se taie sub formă de crutoane usturoiul în bucăţi mici, drojdia se omogenizează cu 100 ml apă rece. Apa cu toate ingredientele se adaugă în vas. Se lasă la macerat şapte zile. Se strecoară şi se păstrează în frigider. Se administrează o cană (250 ml) dimineaţa, înainte de masă, şi o cană seara, înainte de masă, uşor încălzit.