Caş, brânză de oaie, nuci, miere de albine, băuturi tradiţionale şi obiecte artizanale, toate acestea au fost expuse, sâmbătă, pe platoul de la Tichiriş-Vidra. De Ziua Crucii, GAL Ţara Vrancei şi Primăria comunei Vidra au organizat „Târgul de produse tradiţionale din Ţara Vrancei“. La eveniment au participat producatori locali din teritoriul GAL Ţara Vrancei.
Purtând eticheta „Produs în Ţara Vrancei“, au fost prezentate curioşilor produse alimentare şi artizanale, specifice ţinutului istoric al Ţării Vrancei: caş şi brânzeturi de oaie, caşcaval afumat, miere de albine şi produse apicole, mere, nuci, alune de pădure, prune uscate şi afumate, produse de toamnă, respectiv dulceţuri, bureţi şi hribi, preparate din carne, băuturi, dar produse artizanale din lemn.
Prin organizarea acestui prim târg de produse tradiţionale, GAL Ţara Vrancei şi-a propus să promoveze producătorii locali şi să vină în sprijinul lor pentru o cât mai uşoară comercializare a produselor şi pentru a susţine eticheta „Produs în Ţara Vrancei“.
Cei prezenţi la târg au avut ocazia să deguste din toate produse tradiţionale expuse, toate putând eticheta „Produs în Ţara Vrancei“.
Caş, brânză de oaie, nuci, miere de albine, băuturi tradiţionale şi obiecte artizanale, toate acestea au fost expuse, sâmbătă, pe platoul de la Tichiriş-Vidra. De Ziua Crucii, GAL Ţara Vrancei şi Primăria comunei Vidra au organizat „Târgul de produse tradiţionale din Ţara Vrancei“. La eveniment au participat producatori locali din teritoriul GAL Ţara Vrancei.
Purtând eticheta „Produs în Ţara Vrancei“, au fost prezentate curioşilor produse alimentare şi artizanale, specifice ţinutului istoric al Ţării Vrancei: caş şi brânzeturi de oaie, caşcaval afumat, miere de albine şi produse apicole, mere, nuci, alune de pădure, prune uscate şi afumate, produse de toamnă, respectiv dulc