Carnea de mânzat este mult apreciată în bucătăria românească cât şi în bucătăria internaţională.
Ingrediente:
- 500 gr carne de mânzat;
- 2 cepe;
- 3 roşii;
- borş;
- mărar şi pătrunjel;
- 2 morcovi;
- 1 ardei;
- 2-3 linguri suc de roşii;
- 2 cartofi;
- sare.
Mod de preparare:
Carnea se spală şi se taie bucăţele, apoi se fierbe timp de10 minute şi se strecoară.
Se pune din nou la fiert în altă apă (cam 3 l) şi se ţine la fiert încă jumătate de oră.
Între timp se pregătesc legumele, care se taie mărunt. Se adauga toate legumele în ciorbă şi se lasă la fiert până când acestea sunt fierte.
La sfârşit se adaugă borşul (după preferinţe), sucul de roşii, verdeaţă şi sare.
Se serveşte fierbinte, cu smântână.
Carnea de mânzat este mult apreciată în bucătăria românească cât şi în bucătăria internaţională.
Ingrediente:
- 500 gr carne de mânzat;
- 2 cepe;
- 3 roşii;
- borş;
- mărar şi pătrunjel;
- 2 morcovi;
- 1 ardei;
- 2-3 linguri suc de roşii;
- 2 cartofi;
- sare.
Mod de preparare:
Carnea se spală şi se taie bucăţele, apoi se fierbe timp de10 minute şi se strecoară.
Se pune din nou la fiert în altă apă (cam 3 l) şi se ţine la fiert încă jumătate de oră.
Între timp se pregătesc legumele, care se taie mărunt. Se adauga toate legumele în ciorbă şi se lasă la fiert până când acestea sunt fierte.
La sfârşit se adaugă borşul (după preferinţe), sucul de roşii, verdeaţă şi sare.
Se serveşte fierbinte, cu smântână.