Începând cu 15 septembrie, hotelul InterContinental din Bucureşti a redeschis sezonul de „Sunday Brunch” la Braseria Corso, acum sub un nou concept, ce combină delicatesele cu bucătăria tradiţională.
Sub denumirea de „Brunchissimo!”, braseria oferă clienţilor, între orele 12:00 şi 16:00, nu numai un mic dejun târziu şi bogat, la care consumul de alcool este permis, ci şi o ocazie de a petrece clipe relaxante, pe acorduri live de jazz.
În meniul de duminică al braseriei, reporterii de la România Liberă au găsit, printre altele, somon afumat, supă de scoici, ravioli cu spanac, sarmale, carne de miel, legume la grătar sau brânză cu mucegai nobil. Nici prăjiturile nu au lipsit din bufetul suedez proaspăt, de la tort de ciocolată şi tiramisu, la tort de morcovi şi salată de fructe, precum nu au lipsit nici şampania şi vinul rose.
“Pentru
Pe lângă meniul diversificat şi mobilierul interbelic, reporterii au fost delectaţi de atmosfera relaxantă de la „Brunchissimo!”, care a fost completată de muzica live. Partiturile de jazz au fost interpretate de Viorica Pintilie, o tânăra solistă, acompaniată de un pianist şi de un saxofonist.
Totodată, jurnaliştii au considerat că braseria Corso poate fi locul ideal pentru o duminică în familie, întrucât localul are nu numai un meniu pentru copii, dar şi un loc de joacă special amenajat, unde micuţii s-au putut juca cu personajele preferate din poveşti sau au putut