Un barbat din statul Texas, SUA, are un corp cu totul special. In stomacul lui se produce o fermentatie care are ca rezultat berea.
Barbatul in varsta de 61 de ani a ajuns la spital plangandu-se de ameteala. Dupa ce doctorii au facut un test de sange pentru a vedea daca a consumat alcool, au vazut ca nivelul era de 0,37, scrie inquisitr.com.
Acest nivel depasise de cinci ori limita legala acceptata pentru soferi in statul Texas. Cand a aflat acest lucru, barbatul a afirmat ca nu a consumat deloc alcool in ziua respectiva. Doctorii l-au tinut insa in spital si au observat un lucru rar.
Barbatul avea o cantitate prea mare de drojdie care fermenta in intestine. Tractul lui intestinal se comporta asemenea unui dispozitiv de facut alcool. Doctorii au ajuns la concluzia ca barbatul fusese infectat cu "Saccharomyces cerevisiae".
Atunci cand consuma ceva cu mult amidon, drojdia fermenta cu zaharurile, iar rezultatul era alcoolul. Chiar si un covrig, un suc sau pastele puteau avea acest efect asupra sa.
Specialistii au publicat o cercetare pe aceasta tema in revista "International Journal of Clinical Medicine". Primul caz de acest fel a fost inregistrat in Japonia, in anii '70.
Un barbat din statul Texas, SUA, are un corp cu totul special. In stomacul lui se produce o fermentatie care are ca rezultat berea.
Barbatul in varsta de 61 de ani a ajuns la spital plangandu-se de ameteala. Dupa ce doctorii au facut un test de sange pentru a vedea daca a consumat alcool, au vazut ca nivelul era de 0,37, scrie inquisitr.com.
Acest nivel depasise de cinci ori limita legala acceptata pentru soferi in statul Texas. Cand a aflat acest lucru, barbatul a afirmat ca nu a consumat deloc alcool in ziua respectiva. Doctorii l-au tinut insa in spital si au observat un lucru rar.
Barba