Un gard de sârmă nou-nouţ înconjoară terenul, în vale mai mulţi muncitori se luptă să defrişeze boscheţii care depăşesc înălţimea unui om. A trebuit să moară un copil pentru ca în „jungla" de pe malul Lacului Tei unde Ionuţ Anghel a fost sfâşiat de câini să înceapă lucrările de salubrizare.
Spărturile din gardul prin care au pătruns Ionuţ şi fratele său nu mai există, porţile de pe terenul tragediei sunt ferecate sau sudate iar locul pe unde au trecut copiii în timp ce fugeau de haitele de câini maidanezi este acum curăţat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. O acţiune târzie clădită pe tragedia unei familii, care a pierdut un copil mâncat de câinii vagabonzi. Pe la gardurile şi porţile bine ferecate acum, se opresc din când în când trecători care încearcă să întrevadă scena tristei întâmplări, iar undeva într-un colţ, pe o grămadă de moloz cineva a lăsat un ursuleţ de pluş şi câteva lumânări. Lângă, în Parcul Tei părinţii îşi ţin copiii strâns de mânuţe şi le arată de departe, cu mâna „terenul groazei".
20 septembrie- Ieri, bucata de gard lipsă fusese pusă la loc
3 septembrie- Locul în care a fost atacat și ucis Ionuţ arăta ca o pădure în toată regula
20 septembrie- Ieri, locul era defrișat și curăţat de bălării
Pe 2 septembrie la ora 11.00 pe un teren situat lângă Parcul Tei a fost găsit ucis de o haită de câini comunitari micuţul Ionuţ Anghel care dispăruse împreună cu fratele său Andrei de lângă bunica lor. Autorităţile sectorului 2 au considerat că nu sunt vinovate deoarece terenul aparţinea unei firme private chiar dacă s-a dovedit că nu ştiau despre cine este vorba. Zona nu a fost controlată niciodată şi nimeni nu s-a sesizat până la tragedie despre pericolul care pândea pe terenul insalubru de lângă Parcul Tei.
Procurorii au interzis adopţia maidanezilor din adăpost
Procu