Dacă vrei să creezi o impresie de neuitat iubitei sau partenerilor de afaceri, servirea cinei la 50 de metri deasupra pământului este tot ce îţi trebuie. Sursa: NICU DÎRDÎIACSursa: NICU DÎRDÎIACSursa: NICU DÎRDÎIAC
1 /.
Proiectul "Dinner in the sky" pentru publicul larg a reuşit sâmbătă seară să atragă o mulţime de curioşi în Centrul Vechi al Capitalei. Amatorii de senzaţii tari care şi-ar fi dorit să servească un pahar de şampanie privind fără obstacole spre Casa Poporului ar fi fost mai mulţi, dar preţul piperat a ţinut doritorii la distanţă. Câteva zeci de români au plătit pentru "Dinner in the Sky" - 799 lei, "Breakfast in The Sky" - 299 lei, "Lunch in the sky" – 599 lei şi "Champagne in The Sky" – 299 lei.
"Pentru mine a fost o experienţă, nu sunt convins că o voi repeta. Voi mai face analize după acest eveniment. Proiectul se adresează în special corporaţiilor, pentru că este un concept foarte scump ca şi logistică şi prezentare", explică Ovidiu Bărbier, organizatorul evenimentului.
Din meniu: crème speciale asezonate cu crackers asortaţi, ficat cigant cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacăze, somon fume, ouă de prepeliţă cu caviar, şampanie şi vinuri fine. "Când îi spui unui om că un bilet la «Dinner in the Sky» costă 800 de lei, acesta are un şoc. Am primit sute de telefoane şi leam explicat oamenilor că este un produs premium. Este ca o comparaţie între o Dacie şi un Mercedes. Pe de altă parte românul este învăţat să cheltuiască într-un club până la 800 de euro pe noapte".