Competiţiile de proiecte bazate, pe lângă grija faţă de calitatea acestora, pe popularitatea organizaţiilor care le propun şi pe priza pe care proiectele le au la public, au în comun modalitatea de departajare a finaliştilor: VOTUL.
Din judeţul nostru, trei proiecte s-au calificat în faza finală a celei mai recente competiţii de acest:
Anul trecut, în cadrul acestei competiţii naţionale, au câştigat cei care au obţinut peste 1500 de voturi. Dintre proiectele propuse de judeţul Braşov, cel al Fundaţiei Rafael are până în prezent, 436 de voturi, cel al Fundaţiei “Villa Zernesis” 73 de voturi şi cel al Unităţii de asistenţă medico-socială de pneumofiziologie 9 voturi.
Având în vedere diferenţa mare de voturi. proiectul “Kinetoterapia şi masajul terapeutic în recuperarea persoanelor cu dizabilităţi” este singura şansă a judeţului de a atrage fondurile oferite de organizatorul competiţiei. Câştigarea concursului de către Fundaţia Rafael ar permite ca 40 de persoane cu dizabilităţi să beneficieze de şansa de a fi antrenate psihomotric şi de a avea şanse mai mari de recuperare.
Depinde de braşoveni dacă le oferă această şansă. Pentru a vota, e nevoie de trei minute, adică ceva mai mult decât un vot, adică intrare pe site (http://raiffeisencomunitati.ro/inregistrare-utilizator/), logare, alegerea judeţului şi votarea proiectului.
Pe site-ul Fundaţiei Rafael găsiţi procedura de vot delaliată şi explicată: http://fundatiarafael.ro/poti-face-o-fapta-buna-in-trei-minute-voteaza-proiectul-kinetoterapia-si-masajul-terapeutic-in-recuperarea-persoanelor-cu-dizabilitati.html.
Gând bun să aveţi! Fiţi alături de cauzele bune!
Competiţiile de proiecte bazate, pe lângă grija faţă de calitatea acestora, pe popularitatea organizaţiilor care le propun şi pe priza pe care proiectele le au la public, au în comun modalitatea de departajare a