Restaurantul Admiral de pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei organizează în această seară, începând cu ora 20.00, o petrecere lăutărească, în adevăratul stil bucovinean.
De altfel, şi sâmbăta trecută a fost o petrecere cu această tematică, iar atmosfera s-a încins până târziu în noapte, pe ritmurile muzicii formaţiei Admiral.
Pe lângă muzica live de bună calitate, restaurantul oferă şi un meniu delicios în care găsim: platou bucovinean, platoul gurmandului, tigaie picantă, cotlet de porc vânătoresc, pastramă de oaie, precum şi multe alte bunătăţi, la care organizatorii oferă palincă şi deliciosul limoncello din partea casei.
„Mititeii au căpătat un aspect gigant că nu mai au loc în farfurie, hamsiile se prepară crocant, pomana porcului se rumeneşte cu ceapă, cartofi şi rozmarin la ceaun în untură, iar vinul se bea cu halba gigant”, a anunţat „hangiul-şef” al Restaurantului Admiral, Cristian Popescu.
Restaurantul Admiral de pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei organizează în această seară, începând cu ora 20.00, o petrecere lăutărească, în adevăratul stil bucovinean.
De altfel, şi sâmbăta trecută a fost o petrecere cu această tematică, iar atmosfera s-a încins până târziu în noapte, pe ritmurile muzicii formaţiei Admiral.
Pe lângă muzica live de bună calitate, restaurantul oferă şi un meniu delicios în care găsim: platou bucovinean, platoul gurmandului, tigaie picantă, cotlet de porc vânătoresc, pastramă de oaie, precum şi multe alte bunătăţi, la care organizatorii oferă palincă şi deliciosul limoncello din partea casei.
„Mititeii au căpătat un aspect gigant că nu mai au loc în farfurie, hamsiile se prepară crocant, pomana porcului se rumeneşte cu ceapă, cartofi şi rozmarin la ceaun în untură, iar vinul se bea cu halba gigant”, a anunţat „hangiul-şef” al Restaurantului Admiral, Cristian Popescu.