Ultimul numar al revistei Intelligence, publicatie a Serviciului Roman de Informatii, anunta ca intentioneaza sa abia o rubrica literara si alta de critica de film.. "Acum, la mai bine de cinci ani de activitate, am ajuns, impreuna cu colegii de redactie, la concluzia ca se impune si crearea unei astfel de rubrici (literare n.n) si, in plus, a uneia de critica de film, ambele, desigur, specializate pe intelligence", scrie redactorul sef, Flaviu George Predescu intr-un editorial intitulat "Povestea revistei Iintelligence".
Predescu mentioneaza, din punct de vedere al colaborarii cu mediul extern al SRI, "performanta de a avea ca semnatari de articole autori precum: Iulian Fota, Sergiu Medar, Cristian Tabara, Radu Tudor, Cristian Parvulescu, Vasile Dancu si alti exponenti ai societatii civile sau ai presei". Potrivit sursei citate, in toti acesti ani, s-au tiparit peste 70.000 de exemplare, 260 de autori din interiorul si din exteriorul serviciului publicand 350 de articole.
Redactorul sef mai scrie ca "ne-am propus ca obiectiv profesionalizarea Intelligence prin realizarea unei redactii", precizand ca in prezent cei implicati in redactie nu sunt jurnalisti. Intelligence, fondata de directorul SRI, George Maior, este continuatoarea revistei Profil, care si-a inceput si oprit activitatea pe vremea fostului director al SRI, Radu Timofte. Ultimul numar al revistei Intelligence, publicatie a Serviciului Roman de Informatii, anunta ca intentioneaza sa abia o rubrica literara si alta de critica de film.. "Acum, la mai bine de cinci ani de activitate, am ajuns, impreuna cu colegii de redactie, la concluzia ca se impune si crearea unei astfel de rubrici (literare n.n) si, in plus, a uneia de critica de film, ambele, desigur, specializate pe intelligence", scrie redactorul sef, Flaviu George Predescu intr-un editorial intitulat "Povestea revistei Iintell