Bianca Drăguşanu (31 de ani) se căsătoreşte religios, duminică, însă cum mulţi dintre invitaţi nu stau pe roze cu banii, ea şi soţul ei, Victor Slav (33 de ani), se gândesc la o soluţie de compromis.
Cei doi soţi au degustat până acum trei meniuri, puse la dispoziţie de complexul de evenimente Ambasad’Or, din Otopeni, unde va avea loc cheful şi urmează să se hotărască asupra celui care va fi servit nuntaşilor.
Acestea variază între 79 şi 110 euro/persoană. Dacă acela mai ieftin e format din somon pe biscuiţi, cremă de ton, anchois, icre de ştiucă, file de şalău, sărmăluţe, muşchi de porc împănat cu piept de pui şi tort, cel de 110 euro cuprinde ficat de gâscă cu dulceaţă de ceapă pe felie de portocală, piept de raţă afumat cu dressing de zmeură, icre roşii, doradă şi somon, sărmăluţe şi tort. Bianca le-a spus apropiaţilor că ar tenta-o meniul mai ieftin, de frică să nu rămână fără invitaţi.