Remus Borza, unul dintre cei mai de succes practicieni în lichidat firme, a declarat că „firmele trebuie să renunţe la investiţii în unităţi energetice noi pentru că este excedent de producţie”. Sigur, o idee bună, că doar ce e mai frumos pe lumea asta decât să lichidezi, nu să construieşti? Stau şi mă întreb însă dacă nu ar trebui să ne gândim mai bine înainte de a înghiţi pe nemestecate astfel de sfaturi. Unul la mână, sunt două mari clanuri la nivel mondial: cel financiar şi cel energetic.
Mă gândesc că ar fi bine să ne aşezăm la masa acestora. Dar pentru asta trebuie să construieşti ceva, după cum menţionăm mai sus. Apoi, doi la mână, o fi scăzut consumul dar să ne gândim că poate fi ceva temporar, doar e CRIZĂ! Dacă va creşte? Dacă printr-o minune un neuron guvernamental se gândeşte să reindustrializeze ţara? Dealtfel chiar domnul practician în demolări zice „mai jos” că ar fi fost bine să fi avut irigaţii, s-ar fi dus energia acolo…
A treia la mână, are România strategia energetică gata? Nu. Nu sunt bani. Păi iar întreb, de unde ştim că acest consum scăzut va rămâne aşa o veşnicie?
Eu zic că ar trebui să facem altceva, măcar să ne arătăm pioşi, spirituali. În loc să investim bani în energie inutilă, să-i băgăm în lumânări. Biserica Ortodoxă Română ne va pomeni tuturor sfinţilor iar noi vom avea ce să punem la căpătâi atunci când ne va suna ceasul. O viaţă de apoi frumoasă, dulce Românie!
Remus Borza, unul dintre cei mai de succes practicieni în lichidat firme, a declarat că „firmele trebuie să renunţe la investiţii în unităţi energetice noi pentru că este excedent de producţie”. Sigur, o idee bună, că doar ce e mai frumos pe lumea asta decât să lichidezi, nu să construieşti? Stau şi mă întreb însă dacă nu ar trebui să ne gândim mai bine înainte de a înghiţi pe nemestecate astfel de sfaturi. Unul la mână, sunt două mari clanuri la nivel