Şcoala a început, însă profesorii nu au reuşit să ocupe toate posturile libere din judeţul Timiş. Astfel, potrivit unui ordin al ministrului Educației, în fiecare marţi de la ora 15.00, la sediul Inspectoratului Şcolar Timiş au loc şedinţe publice pentru ocuparea posturilor şi fracţiunilor de posturi care au rămas libere. La aceste şedinţe sunt aşteptaţi dascălii care au obţinut cel puţin nota cinci la examenul de titularizare şi fie nu au o normă completă, fie nu au fost repartizaţi sau au renunţat la un post primit. Astăzi, profesorii au putut alege din 76 de norme sau fracţiuni de norme. “Dacă aceste posturi nu sunt ocupate la şedinţa publică, posturile pot fi ocupate atunci când se organizează concurs în şcoală. În cazul în care nu există un cadru calificat care să ocupe un post, atunci acesta poate fi atribuit unui cadru necalificat”, a explicat, astăzi, Aura Danielescu, inspector şcolar adjunct.
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Timiş, posturi întregi care au rămas neocupate există la Recaş, Balinţ şi la Timişoara. Aura Danilescu a mai precizat că 20 de profesori de Limba şi Literatura Română care nu au fost repartizaţi, deşi au obţinut cel puţin nota 7 la examenul de titularizare, au prioritate în momentul în care se va elibera un post în judeţul Timiş.
Şcoala a început, însă profesorii nu au reuşit să ocupe toate posturile libere din judeţul Timiş. Astfel, potrivit unui ordin al ministrului Educației, în fiecare marţi de la ora 15.00, la sediul Inspectoratului Şcolar Timiş au loc şedinţe publice pentru ocuparea posturilor şi fracţiunilor de posturi care au rămas libere. La aceste şedinţe sunt aşteptaţi dascălii care au obţinut cel puţin nota cinci la examenul de titularizare şi fie nu au o normă completă, fie nu au fost repartizaţi sau au renunţat la un post primit. Astăzi, profesorii au putut alege din 76 de norme sau fracţiun