În primăvară a câştigat concursul „MasterChef” şi premiul de 50.000 de euro, însă nu a reuşit să-şi împlinească visul de a-şi deschide propriul restaurant. Aida Parascan lucrează într-un local din Buzău, 16 ore pe zi, şi este fericită când oameni importanţi, precum primarul Buzăului, îi spun: „Mâncarea a fost foarte bună. Felicitări”.
Ediţia a doua a concursului culinar „MasterChef" (PRO TV) i-a purtat noroc Aidei Parascan. Buzoianca în vârstă de 32 de ani a venit din Italia pentru a participa la acest show, iar din sutele de înscrişi şi participanţi, ea a fost desemnată câştigătoarea marelui premiu de 50.000 de euro, la sfârşitul lunii mai. Odată cu reuşita asta, Aidei i s-au deschis multe uşi şi mulţi patroni de restaurante şi-au dorit-o în localul lor.
De câteva săptămâni, ea a acceptat propunerea celor de la restaurantul cu specific italienesc, „Insieme", din Galeria Mall Buzău şi e un fel de vedetă a localului. „La 6 septembrie a avut loc deschiderea restaurantului.
Primarul Buzăului,Constantin Boşcodeală, e dependent de mâncarea gătită de ea
Meniul e tipic italian, inclusiv cu pizza, care e pregătită într-un cuptor pe lemne. Lucrez şi câte 16 ore pe zi. Uneori vin şi cu copiii mei. Fiica mea cea mare a început şcoala, iar ceilalţi doi merg deja la grădiniţă. După program, îi iau cu mine la restaurant, căci se întâmplă să nu am cu cine să-i las. Ziua începe la 06.30 şi se termină de multe ori la miezul nopţii", a povestit Aida Parascan, în exclusivitate pentru Click!
Buzoianca face foarte multe sacrificii pentru a le asigura copiilor ei o viaţă bună. Aleargă toată ziua, uneori fiind nevoită să parcurgă sute de kilometri pentru un ingredient special, făină de migdale sau uleiuri esenţiale care se găsesc în alte oraşe decât cel în care locuieşte.
Lucrează chiar şi 16 ore pe zi în bucătăria restaurantulu