Un sport al demnităţii, care educă tinerii în spiritul onoarei şi respectării tradiţiei şi principiilor de fier, karate a atras în ultimii ani tot mai mulţi practicanţi. Fiecare dojo (n.r. - club de karate) are o poveste, o istorie, un prezent şi un viitor. Fiecare practicant de karate are clipe de glorie, momente de renunţare, speranţe şi visuri de împlinit. Daniel Fusaru este cel mai cunoscut nume în lumea artelor marţiale din judeţ. Maestru emerit al sportului şi medaliat la multiple competiţii naţionale şi internaţionale, karateka care reprezintă în întreceri clubul CSM 2007 Focşani a obţinut noi rezultate deosebite la turneul internaţional care s-a desfăşurat la Volkvysk (Belarus) şi la care au participat sportivi din Belarus, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania şi România.
Fusaru a cucerit medalia de aur la kata individual şi aceeaşi medalie cu echipa mixtă a României. „A fost un turneu foarte puternic şi a reprezentat o bună repetiţie pentru Campionatul Mondial SKDUN şi Cupa Mondială, programate între 11 şi 13 octombrie la Novi Sad“, a spus Daniel Fusaru. Focşăneanul are un palmares de invidiat. Peste 150 de medalii în competiţiile internaţionale de karate din care 34 de titluri mondiale şi europene. În cadrul turneului, un alt vrâncean, Alexandru Palmă a cucerit medalia de argint, după ce a pierdut finala competiţiei în faţa campionului mondial, un karateka din Republica Moldova, iar cu echipa României, Alexandru Palmă a obţinut medalia de argint.
Un sport al demnităţii, care educă tinerii în spiritul onoarei şi respectării tradiţiei şi principiilor de fier, karate a atras în ultimii ani tot mai mulţi practicanţi. Fiecare dojo (n.r. - club de karate) are o poveste, o istorie, un prezent şi un viitor. Fiecare practicant de karate are clipe de glorie, momente de renunţare, speranţe şi visuri de împlinit. Daniel Fusaru es