Între două antrenamente, steliştii au participat la un curs inedit şi practic de cunoaştere a bucătăriei româneşti. Ei au fost invitaţi de patronul unui restaurant cu specific tradiţional din zona Militari să înveţe cum se prepară mustul şi pâinea de casă.
Jucătorii echipei Steaua CSM Eximbank au avut-o ca "profesoară", pe Maria Secrieriu, fostă concurentă la MasterChef, în prezent ocupând postul de Chef la Cocoşu Roşu. "A fost un exerciţiu foarte plăcut, mai ales că am şi mâncat pe săturate din mâncărurile româneşti, care sunt cu adevărat foarte gustoase. Mustul este o băutură delicioasă, de care nu auzisem până acum. Întâi am cules strugurii, după care i-am stors şi apoi i-am lăsat la fermentat", a arătat americanul Robert Nyakundi, care în sezonul trecut a fost campion al României alături de Asesoft Ploiești.
"A fost interesant să pun aluatul la copt dar şi mai plăcut a fost să-l mănânc întrucât nimic nu se compară cu o pâine de casă făcută la cuptor", a completat Ghiţă Balmuş, conducător de joc la Steaua. Roş-albaştrii vor juca în week-end manşa a doua din primul tur al Cupei României, în deplasare cu BC Timișoara.
Între două antrenamente, steliştii au participat la un curs inedit şi practic de cunoaştere a bucătăriei româneşti. Ei au fost invitaţi de patronul unui restaurant cu specific tradiţional din zona Militari să înveţe cum se prepară mustul şi pâinea de casă.
Jucătorii echipei Steaua CSM Eximbank au avut-o ca "profesoară", pe Maria Secrieriu, fostă concurentă la MasterChef, în prezent ocupând postul de Chef la Cocoşu Roşu. "A fost un exerciţiu foarte plăcut, mai ales că am şi mâncat pe săturate din mâncărurile româneşti, care sunt cu adevărat foarte gustoase. Mustul este o băutură delicioasă, de care nu auzisem până acum. Întâi am cules strugurii, după care i-am stors şi apoi i-am lăsat la