Devenită tradiţie, mustăria îşi aşteaptă clienţii să guste struguri delicioşi şi must proaspăt, preparat chiar în faţa lor.
În cadrul mustăriei, devenită deja tradiţie în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, vizitatorii sunt invitaţi să deguste sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00, must proaspăt de struguri, preparat chiar în faţa lor, de către reprezentanţii podgoriei Ciumbrud, judeţul Alba, care vor pune de asemenea la dispoziţia celor prezenţi şi o gamă variata de vinuri tradiţionale.
”În cadrul programului de animaţii culturale se vor putea servi şi o serie de specialităţi culinare pregătite la faţa locului: tocană de oaie gătită tradiţional, la ceaun, tochitură de porc, sarmale şi preparate la grătar: pastramă de oaie, mici, ceafă, cotlet, scăricică, piept de pui, însoţite de mămăliguţă. Desertul constând în papanaşi şi clătite va face deliciul vizitatorilor”, spun reprezentanţii muzeului.
Vă mai recomandăm:
Gigi Căciuleanu deschide stagiunea 2013 - 2014 la Teatru Naţional ”Radu Stanca”
Toamnă bogată în evenimente culturale şi sportive, la Sibiu