În urmă cu 6 ani, Andreea Marin poza însărcinată pentru coperta revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. Astăzi, fiica ei Violeta este deja la şcoală, iar mama vorbeşte în numărul de octombrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România despre ce presupune astăzi misiunea de părinte.
“Eu cred că oricât de ocupaţi am fi, e doar vina noastră dacă amânăm nevoile copiilor noştri şi timpul petrecut împreună, care e atât de preţios pentru ei. De aceea, îmi impun să încep ziua cu o oră petrecută cu Violeta şi să avem timp pentru noi şi seara. Cât priveşte weekend-ul, e obligatoriu să ieşim în locuri interesante pentru ea. Fac tot ce pot să nu lipsesc de la şcoală atunci când părinţii sunt chemaţi sau să nu pierd momentele de suflet pentru ea, zilele ei speciale din an. Vreau să mă simtă trup şi suflet lângă ea, nu doar cu vorba”, a declarat Andreea Marin. Şi tot în numărul de octombrie, vedeta îşi descrie stilul de viaţă din care nu lipsesc dieta şi sportul. “În prezent, m-am specializat pe salate. De exemplu, mesele de azi sunt: salată de fructe dimineaţa, apoi o gustare cu un mix de seminţe, la prânz roşii umplute cu o pastă de legume gustoasă, mai târziu lapte de migdale, la cină salată de ţelină cu nuci. Dar preferatele mele sunt gustările pe bază de năut”, mărturiseşte Andreea Marin.
Cât priveşte cele mai bune alimente recomandate pentru menţinerea siluetei, Oana Cuzino pledează şi pentru consumul de supe. ” În mod normal, efectul regimului cu supe începe să apară la cântar după primele 10 zile de aplicare. Evident, dacă le gătim controlat şi nu adăugăm pâine, paste făinoase, grăsimi animale, smântână, orez alb şi cartofi, iar sare şi uleiuri vegetale cu moderaţie. Putem să ne reglăm elegant greutatea şi dacă ne gândim să respectăm doar câteva zile pe săptămână o astfel de dietă de supe şi ciorbe, alternând zilele de hrană