Dacă meniul a fost complex, de la preparate tradiţionale până la cele exclusiviste, şi în privinţa băuturilor alcoolice au fost alese cele mai rafinate sortimente, preţul acestora ridicându-se la 13.000 de euro.
Cei 250 de invitaţi la nunta roşcatei şi a prezentatorului rubricii "Meteo" de la ProTV şi-au delectat simţurile cu cele mai exclusiviste băuturi. "S-au consumat 120 de sticle de vin roşu şi alb Jacobs Creek, 50 sticle de şampanie G.H. Mumm, 40 de sticle de whisky Chivas Regal de 12 ani, dar şi sticle de gin Bee Tears, coniac Martell, whisky Glenlivet şi Absolut Vodka. Valoarea acestora s-a ridicat la aproximativ 13.000 de euro", a dezvăluit, pentru "ring", Irina Florea, PR manager Pernod Ricard România.
2.500 de euro, dulciuri şi trabucuri
Evenimentul a mai beneficiat de trabucuri şi candy bar, unde dulciurile, deşi erau pentru toţi invitaţii, s-au epuizat în primele două ore. "Au fost atât de bune încât s-au terminat rapid. Au fost făcute special pentru eveniment în laboratorul Adore Cake. La ţigaret-bar au fost aproximativ 100 de trabucuri şi ţigări de foi. Preţul acestora s-a ridicat la aproximativ 1.500 de euro pentru candy bar şi 1.000 de euro pentru ţigaret bar", ne-a dezvăluit Raluca Cristea, manager Original Event. Alături de ceilalţi invitaţi, Nelu Ploieşteanu, venit să asigure un moment artistic, nu a ratat ocazia de a savura un trabuc.
100.000 de euro reprezintă totalul la care s-au ridicat cheltuielile pentru nunta Biancăi şi a lui Victor.
"40 de sticle de vin roşu, 80 de vin alb, 50 de şampanie şi 40 de whisky s-au băut la nunta Biancăi şi a lui Victor.", IRINA FLOREA, PR manager Pernod Ricard România
Dacă meniul a fost complex, de la preparate tradiţionale până la cele exclusiviste, şi în privinţa băuturilor