IAȘI. Scandalul dintre avocații constituționali și cei din cadrul Barourilor tradiționale a ajuns la o nouă fază în instanță.
Astfel, la ultimul termen de judecată al procesului privindu-i pe avocații constituționali Gabriel Miron și Viorel Mihalache, acesta din urmă a solicitat dovezi privind legalitatea Barourilor tradiționale, respectiv a Baroului Iași. Totuși, instanța a respins cererea formulată de Mihalache și a amânat procesul până pe data de 4 noiembrie. De fapt, Mihalache intenționează să demonstreze că Baroul tradițional din Iași nu s-ar afla în legalitate și că el nu ar fi încălcat legea. El a solicitat ca probă efectuarea unei adrese la Baroul Iași pentru comunicarea actelor de înființare.
În acest caz, Miron și Mihalache au fost trimiși în judecată alături de Loredana Papafir. Acuzațiile aduse de anchetatori sunt de folosirea fără drept a denumirii de „barou“ și favorizarea infractorului.
Așadar, în urmă cu câteva luni, avocatul constituțional Lucian Miron, care o reprezenta pe Papafir într-un dosar de trafic de carne vie, a fost ridicat chiar dintr-o sală de judecată. Ulterior au fost efectuate percheziții la biroul pe care Miron îl împarte cu celălalt avocat constituțional: Mihalache.
IAȘI. Scandalul dintre avocații constituționali și cei din cadrul Barourilor tradiționale a ajuns la o nouă fază în instanță.
Astfel, la ultimul termen de judecată al procesului privindu-i pe avocații constituționali Gabriel Miron și Viorel Mihalache, acesta din urmă a solicitat dovezi privind legalitatea Barourilor tradiționale, respectiv a Baroului Iași. Totuși, instanța a respins cererea formulată de Mihalache și a amânat procesul până pe data de 4 noiembrie. De fapt, Mihalache intenționează să demonstreze că Baroul tradițional din Iași nu s-ar afla în legalitate și că el nu ar fi încălcat legea. El a solicitat ca probă efectuarea unei adr