Creat din pasiunea pentru gastronomie și frumos, restaurantul David's este locația în care cele două elemente se îmbină în cel mai armonios mod. Deschis în Focșani de câțiva ani, restaurantul David's nu și-a dezamăgit niciodată clienții, iar pentru a demonstra respectul față de aceștia, și-a reinventat meniul. Inaugurarea noului meniu va avea loc vineri, începând cu ora 20.00, când cei prezenți vor participa și la o degustare de vinuri.
Noul meniu a fost creat în colaborare cu renumitul Chef Răzvan Alexandru. Acesta lucrează ca bucătar de 14 ani de zile, iar în ultima perioadă a fost bucătar șef. Și-a făcut stagiul de pregătire la El Bulli, din Spania, restaurant care timp de şase ani a fost desemnat cel mai bun din întreaga lume, cu maximum de stele Michelin, trei la număr. Timp de șapte ani de zile a fost bucătar la mai multe restaurante de lux din Spania și Andorra, iar acum a venit Restaurantul David's din Focșani pentru a găti special pentru dumneavoastră.
Noul meniu reunește o parte din vechile preaparate, care s-au făcut consacrate printre clienți, dar și preparate noi, care pot fi gustate doar în restaurantele de lux ale lumii. Meniul are influențe atât din bucătăria tradițională cât și din cea internațională. După cum ne-a spus chiar chef Răzvan Alexandru, „vedeta” noului meniu este T-bone de vită Black Angus cu sos de piper verde, unul dintre cele mai apreciate preparate de la nivel mondial. „Am venit la Focșani pentru că am fost atras foarte mult de locația acestui restaurant. Noul meniu este pe înțelesul tuturor și conține preparate total diferite față de ceea ce se regăsește la celelalte restaurante din zonă. Pe lângă produsele pe care clienții deja le cunosc, avem 30 de preparate noi, printre care T-bone, o tăietură de vacă foarte apreciată la nivel mondial, un p