Numărul gorjenilor interesaţi să demareze o afacere în domeniul farmaceutic este în creştere, la un an la altul, conform evidenţelor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.
În urma procesului de depunere a cererilor pentru a intra în relaţie contractuală cu CJAS Gorj pentru anul în curs, au fost înfiinţate 21 de farmacii şi oficine în mediul rural şi alte 16 astfel de unităţi în cel urban. Potrivit reprezentanţilor CJAS Gorj, piaţa farmaceutică din judeţul nostru prezintă o continuă dezvoltare. Aceasta este concluzia la care au ajuns şi cei care au deja o afacere în domeniu, mediul concurenţial punându-şi amprenta asupra preţurilor şi a ofertelor. „La ora actuală, în judeţul Gorj sunt, în mediul rural, 61 de unităţi farmaceutice care sunt în relaţie contractuală cu noi, dintre care 39 sunt farmacii şi 22 sunt oficine. Faţă de finele anului 2012 avem 21 de unităţi farmaceutice în plus. În mediul urban avem, de asemenea, 16 unităţi nou înființate”, a declarat preşedintele CJAS Gorj, Daniel Bondoc. Conform evidenţelor CJAS Gorj, în perioada următoare se vor mai deschide încă şase farmacii, trei în mediul rural şi alte trei în cel urban.
Numărul gorjenilor interesaţi să demareze o afacere în domeniul farmaceutic este în creştere, la un an la altul, conform evidenţelor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.
În urma procesului de depunere a cererilor pentru a intra în relaţie contractuală cu CJAS Gorj pentru anul în curs, au fost înfiinţate 21 de farmacii şi oficine în mediul rural şi alte 16 astfel de unităţi în cel urban. Potrivit reprezentanţilor CJAS Gorj, piaţa farmaceutică din judeţul nostru prezintă o continuă dezvoltare. Aceasta este concluzia la care au ajuns şi cei care au deja o afacere în domeniu, mediul concurenţial punându-şi amprenta asupra preţurilor şi a ofertelor. „La ora actuală, în judeţul Gorj sunt, în med