Am gasit aceasta reteta geniala pe blogul lui Andreea Lazarescu, am adaptat-o putin la gusturile mele si a iesit ceva greu de descris in cuvinte.
Parerea mea este ca in materie de raw vegan cuvintele nu reusesc sa spuna prea multe, datorita faptului ca este ceva total diferit de paradigma culinara cu care suntem obisnuiti si ne ramane doar degustarea pentru a intelege cu adevarat ce se petrece acolo.
Daca cineva care cocheteaza cu acest stil de alimentatie mi-ar solicita cateva retete cu care sa inceapa aceasta aventura, cu siguranta ca i-as indica (exact in aceasta ordine): Lapte de migdale/nuci , Orez de legume cu legume, Zacusca si Supa de rosii.
Dupa aceasta te indragostesti iremediabil de raw veganism.
Ingrediente:
conopida - 1 bucata
ulei extravirgin de masline - 3 linguri
ceapa verde - 5 bucati
seminte de floarea soarelui - 3 linguri
seminte canepa - 2 linguri
lamaie - zeama de la 1/2 bucata
sare de Himalaya - dupa gust
patrunjel verde - 1 legatura
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro Am gasit aceasta reteta geniala pe blogul lui Andreea Lazarescu, am adaptat-o putin la gusturile mele si a iesit ceva greu de descris in cuvinte.
Parerea mea este ca in materie de raw vegan cuvintele nu reusesc sa spuna prea multe, datorita faptului ca este ceva total diferit de paradigma culinara cu care suntem obisnuiti si ne ramane doar degustarea pentru a intelege cu adevarat ce se petrece acolo.
Daca cineva care cocheteaza cu acest stil de alimentatie mi-ar solicita cateva retete cu care sa inceapa aceasta aventura, cu siguranta ca i-as indica (exact in aceasta ordine): Lapte de migdale/nuci , Orez de legume cu legume, Zacusca si Supa de rosii.
Dupa aceasta te indragostesti iremediabil de raw veg