Lucrările de toamă operate de regii sau cele de modernizare pe programul primăriei de asfaltare a aleilor dintre blocuri crează disconfort clujenilor.
S-a turnat asfalt în oraş şi încă se mai toarnă, însă administraţia este acuzată că acceptă lucrări neconforme. Oamenii se plâng edilului Emil Boc că străzile sunt pline de valuri, n-au unde să-şi parcheze maşinile, că există lucrări efectuate de mântuială, cum ar fi cele din zona Scorţarilor nr.5, şi că, în alte zone deja modernizate, primăria nu catadicseşte să mercheze locurile de parcare.
Pe strada Scorţarilor-alei adiciacente unde a lucrat vara aceasta la modernizare societatea Diferit au şi început spargerile de remedieri. Mircea Bocşa spune că, pe parcursul lucrărilor, s-a reuşit înfundarea gurilor de canal din toată zonă, că s-a asfaltat neconform, având în vedere că sunt zona unde punctul minim al asfaltului proaspăt turnat este departe de gura de canal şi că, în spatele blocului de la nr.5 s-a distrus trotuarul şi acesta n-a mai fost refăcut. Grigore Vădean, director în cadrul societăţii Diferit a declarat că nu poate discuta, fiind într-o întâlnire. Încercările ulteriore de a intra îl legătură cu Vădean au fost sortite eşecului. Potrivit studiului de fezabilitatea, administraţia locală plăteşte peste 4,6 milioane de lei pentru refacerea carosabilului şi a trotuarelor.
Nu este sigura sesizare de anul acesta adresată primăriei cu privire la modul în care lucrează firmele aflate în contract la partea de modernizări străzi. În cazul străzii Măceşului unde a lucrat tot Diferit şi unde oamenii au pus pe tapet mai mule deficienţe legate de cotele trotuarelor, administraţia locală a declarat că este vina oamenilor care au construit fără să respecte normele.
Cetăţenii nu sunt mulţumiţi nici de modul în care lucrează regiile şi companiile de utilităţi. „Domnule primar, cu siguranţă circulaţi