Revin la salamul demisec, despre care am mai scris, în urmă cu ceva timp. Iniţial, l-am văzut într-o banală ladă frigorifică, dar de data asta lucrurile au evoluat. Cred că patronul acestui magazin, aflat pe undeva prin piaţa de la Nord, din Ploieşti, a reevaluat salamul şi îl foloseşte acum ca să atragă clienţi noi. E vorba de clienţii bodegilor din zonă, pe care speră să-i tenteze cu acel “demisec”, aflat imediat după cuvântul salam. Vorba aia, beau ei spirt trecut prin pâine. De ce n-ar încerca să se îmbete şi cu câteva felii de salam? Totuşi, demisec ăsta te duce cu gândul la un vin ceva mai scump, aşa că strategia trebuie un pic schimbată. De exemplu, ar putea să scrie pe geam: “Avem salam din pufoaică”. Să vedeţi atunci aglomeraţie la magazin, pentru că produsul ar părea accesibil. Merge şi salam cu ţuică de prune sau chiar şi cu spirt. Ultimul exemplu e foarte bun, pentru că spirtul face mai multe lucruri: omoară E-urile din salam, te îmbată şi scapi şi de senzaţia de foame. Aşa că, în sfârşit, se poate răspunde şi la întrebarea: “Noi, de mâncat, ce bem azi?”. Un salam cu alcool în el, normal.
Revin la salamul demisec, despre care am mai scris, în urmă cu ceva timp. Iniţial, l-am văzut într-o banală ladă frigorifică, dar de data asta lucrurile au evoluat. Cred că patronul acestui magazin, aflat pe undeva prin piaţa de la Nord, din Ploieşti, a reevaluat salamul şi îl foloseşte acum ca să atragă clienţi noi. E vorba de clienţii bodegilor din zonă, pe care speră să-i tenteze cu acel “demisec”, aflat imediat după cuvântul salam. Vorba aia, beau ei spirt trecut prin pâine. De ce n-ar încerca să se îmbete şi cu câteva felii de salam? Totuşi, demisec ăsta te duce cu gândul la un vin ceva mai scump, aşa că strategia trebuie un pic schimbată. De exemplu, ar putea să scrie pe geam: “Avem salam din pufoaică”. Să vedeţi atunci aglomeraţie la magazin, pentr