1 /.
Cu cine bea Raluca Lazarut sampanie? Nu, nu cu un domn prezentabil sau noul iubit, ci cu o prietena cu care se pare ca s-a intalnit in Centrul Vechi, intr-o locatie care i-a picat cu tronc frumoasei prezentatoare de stiri de la Kanal D. Lazarut a devenit clienta fidela a unui restaurant-bar de pe Smardan, Brauhaus, proaspat renovat si amenajat extrem de cool.
Astfel, printre veioze colorate, intr-un decor aparte, de-a dreptul captivant, frumoasa vedeta a descoperit, dupa cum singura a scris pe blogul sau, orgasmul culinar! Ce a facut-o pe Lazarut sa ajunga in acest punct? Mancarea! Caci este o gurmanda inraita. Dar a descoperit la Brauhaus si cafeaua cu aroma de rodii!
“Am gustat niște creveți în sos mediteranean tare buni și un mușchi de vită în sos de ciocolată care mi s-a părut o adevărată experiență culinară, deși destul de nișată alegerea, având în vedere că alăturarea de ciocolată amăruie și carne nu e la îndemâna oricui. Felul preferat a fost însă un pui foarte fraged, ti se topea în gură, cu mere, stafide și o garnitură de orez sălbatic. Mi-a plăcut foarte mult că bucătarul s-a gândit să servească și germeni de ridiche lângă pui, super gustoși și extrem de sănătoși. Pentru că sunt o maniacă a cafelei, cireașa de pe tort a venit la sfârșit, localul avea o gamă de cafea cu arome, aromă încorporată, nu adăugată ulterior, de migdale, afine, rodii sau miere. M-a cucerit cea cu rodii, tare, puternică și totuși aromată într-un mod echilibrat”, povesteste Raluca pe blogul ei.