Ingrediente:
12 tuburi cannelloni, o conservă ciuperci, un căţel usturoi, 2 cepe, 50 g unt, 100 g caşcaval, o legătură pătrunjel, un cub concentrat legume, sare, piper Mod de preparare:
1. Ciupercile se trec sub un jet rapid de apă, se scurg şi se pun la sotat în unt topit. Se lasă 10 minute la foc mare, până ce apa ciupercilor se evaporă.
2. Între timp, se curaţă ceapa şi usturoiul şi se taie mărunt odată cu pătrunjelul. Se adaugă în tigaie peste ciuperci. Se lasă încă 10 minute, potrivind gustul de sare şi piper.
3. Tuburile de paste se umplu cu amestecul de ciuperci si se aşaza într-un vas de cuptor. Se presară în tava cubul de concentrat, se adauga în jur de 200 ml de apă şi se dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
4. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se scoate tava, se presară cascavalul şi se continuă coacerea. Ingrediente:
12 tuburi cannelloni, o conservă ciuperci, un căţel usturoi, 2 cepe, 50 g unt, 100 g caşcaval, o legătură pătrunjel, un cub concentrat legume, sare, piper Mod de preparare:
1. Ciupercile se trec sub un jet rapid de apă, se scurg şi se pun la sotat în unt topit. Se lasă 10 minute la foc mare, până ce apa ciupercilor se evaporă.
2. Între timp, se curaţă ceapa şi usturoiul şi se taie mărunt odată cu pătrunjelul. Se adaugă în tigaie peste ciuperci. Se lasă încă 10 minute, potrivind gustul de sare şi piper.
3. Tuburile de paste se umplu cu amestecul de ciuperci si se aşaza într-un vas de cuptor. Se presară în tava cubul de concentrat, se adauga în jur de 200 ml de apă şi se dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
4. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se scoate tava, se presară cascavalul şi se continuă coacerea.