Cele mai apreciate preparate culinare de la restaurantele de lux ale lumii pot fi mâncate și în Focșani. Restaurantul David’s și-a inaugurat vineri seară noul meniu, care a fost creat în colaborare cu renumitul Chef Răzvan Alexandru. La eveniment au participat zeci de persoane, care s-au înfruptat din delicioasele preparate și, de asemenea, au putut degusta și cele mai bune vinuri oferite de crama Gîrboiu. Noul meniu al restaurantului David’s este rafinat și provocator, având influențe franțuzești, italiene și românești, cu preparate special create pentru a vă delecta simțurile.
În pregătirea acestor preparate bucătarul folosește produse autohtone din Vrancea, asezonate cu măiestrie. Totul este într-un echilibru perfect astfel încât după ce ai mâncat, ai o senzație de bine pe care nu o vei mai întâlni după ce servești masa într-un alt tip de restaurant. „Este un meniu internațional cu ușoară tentă franțuzească, italienească și românească. Am încercat foarte mult să aduc în acest meniu produse autentice din Vrancea. Avem trufe din Vrancea, carne din animale crescute în Vrancea, avem legume de aici, pentru că trebuie să promovăm foarte bine valoarea acestui județ. Este un mediu modern, un meniu contemporan pentru oameni moderni. Față de vechiul meniu, cel nou are introduse 30 de preparate noi. Practic, este o mâncare contemporană, mâncarea pe care o găsim în marile locații ale lumii. În noul meniu regăsim preparate care nu se mai regăsesc în restaurantele din zonă. Avem T-bone, alge makame, avem și un fusion între bucătăria românească și cea italienească. Avem o replică a acelei faimoase pâinici cu ciorbă de fasole, eu am pus acea ciorbă într-o focaccia pur italienească”, a explicat chef Răzvan Alexandru, care și-a făcut stagiul de pregătire la El Bulli, din Spania, restaurant care timp de şase ani a fost desemnat c