În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a postat pe Facebook o imagine în care apărea alături de fiica ei în timp ce găteau o tartă cu praz. Acum, vedeta Pro TV le-a dezvăluit fanilor rețeta "minune".
"Ingrediente: 1 aluat de foietaj (nu foi de plăcintă), 30 gr cașcaval ras, 700 gr de praz, 30 gr de unt, 2 oua, 15 cl smântână lichidă, 12 linguriță de "cumin moulu" (chimion macinat- am găsit la Mega Image), sare, piper.
Prazul tăiat în rondele se pune la călit în unt aprox 10 minute. În acest timp băteți ouăle cu smântână și chimion, plus sare și piper. Întindeți aluatul într-o tavă de tarte. Turnați apoi prazul călit și preparatul din ouă și smântână și presărați cașcavalul ras deasupra. Puneți la cuptor(preîncălzit) la 180 grade, timp de aprox. 25 de minute. Tarta poate fi servită cu smântână.... Poftă bună!", a scris Andreea pe rețeaua de socializare.
În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a postat pe Facebook o imagine în care apărea alături de fiica ei în timp ce găteau o tartă cu praz. Acum, vedeta Pro TV le-a dezvăluit fanilor rețeta "minune".
"Ingrediente: 1 aluat de foietaj (nu foi de plăcintă), 30 gr cașcaval ras, 700 gr de praz, 30 gr de unt, 2 oua, 15 cl smântână lichidă, 12 linguriță de "cumin moulu" (chimion macinat- am găsit la Mega Image), sare, piper.
Prazul tăiat în rondele se pune la călit în unt aprox 10 minute. În acest timp băteți ouăle cu smântână și chimion, plus sare și piper. Întindeți aluatul într-o tavă de tarte. Turnați apoi prazul călit și preparatul din ouă și smântână și presărați cașcavalul ras deasupra. Puneți la cuptor(preîncălzit) la 180 grade, timp de aprox. 25 de minute. Tarta poate fi servită cu smântână.... Poftă bună!", a scris Andreea pe rețeaua de socializare.