Ştiaţi că denumirea de cacao provine din limba aztecă cacahuatl, denumire care a fost preluată de spanioli?
Ingrediente:
1 l lapte degresat,
8 linguriţe de cacao,
zahăr brun după gust,
1 linguriţă rasă de scorţişoară,
1 linguriţă rasă de praf de chilli,
un praf de sare şi bezele.
Mod de preparare:
Fierbeţi laptele cu condimentele.
Turnaţi laptele în cele 4 căni cu cacao şi serviţi băutura caldă şi hot-hot-hot datorită condimentului iute. Prietenii o vor aprecia cu siguranţă!
Adaugaţi bezele sau frişcă, după preferinţă. Tags: cacao cu lapte cacao zahar scortisoara chilli frisca bezele
Ştiaţi că denumirea de cacao provine din limba aztecă cacahuatl, denumire care a fost preluată de spanioli?
Ingrediente:
1 l lapte degresat,
8 linguriţe de cacao,
zahăr brun după gust,
1 linguriţă rasă de scorţişoară,
1 linguriţă rasă de praf de chilli,
un praf de sare şi bezele.
Mod de preparare:
Fierbeţi laptele cu condimentele.
Turnaţi laptele în cele 4 căni cu cacao şi serviţi băutura caldă şi hot-hot-hot datorită condimentului iute. Prietenii o vor aprecia cu siguranţă!
Adaugaţi bezele sau frişcă, după preferinţă. Tags: cacao cu lapte cacao zahar scortisoara chilli frisca bezele