Sursa foto: Agerpres
Prevederea privind suspendarea licenței audiovizuale din Codul insolvenței nu a fost o propunere a consorțiului care a lucrat la realizarea proiectului.
Echipa de experți care a lucrat la realizarea noului Cod al insolvenței nu a fost de acord cu introducerea prevederii privind suspendara licenței audiovizuale, după cum a declarat în explusivitate pentru Paginademedia.roArin Stănescu, expert cheie pe probleme juridice în consorțiul care a lucrat la realizarea proiectului noului Cod al insolvenței.
Acesta a mai spus că nici prevederi precum reducerea temenului de reoganizare de la trei ani la un an și ridicarea procentului de aprobare a planului de reorganizare de la 30% din total masa credala la 50% din total masa credala nu au fost propuneri ale echipei care a lucrat la Codul insolvenței. Mai mult decât atât, consorțiul care a lucrat pe proiectul Codului insolvenței nu a fost de acord cu astfel de propuneri.
Arin Stănescu, membru fondator și Președinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, pentru Paginademedia.ro:
“Noi nici măcar nu am fost de acord cu astfel de prevederi. Astfel de prevederi nu aparțin consorțiului care a lucrat la elaborarea codului.
Noi nu am știut că Guvernul a hotărât să promulge Codul printr-o ordonanță de Guvern.
În mod normal, Codul trebuia să iasă printr-o lege aprobată de Parlament.
Noi nu știm care sunt autorii propunerilor introduse direct prin ordonanță de urgență și nici motivele avute în vedere pentru aceste propuneri. Și nici nu am întrebat aceste lucruri.“ Sursa foto: Agerpres
Prevederea privind suspendarea licenței audiovizuale din Codul insolvenței nu a fost o propunere a consorțiului care a lucrat la realizarea proiectului.
Echipa de experți care a lucrat la realizarea noului Cod al insolvenței nu a fost de acord cu introducerea prevederii privi