Din cauza unei afecţiuni la aparatul digestiv, Derek Nancy nu putea consuma niciun aliment fără să i se facă rău. După o vizită la medic, Derek a început să încerce mai multe diete care să îi ofere şansa la o alimentaţie normală.
După ce dieta vegetariană a dat greş, Derek a mers în extrema cealaltă. A început să consume carne, dar nu orice fel de carne, ci carne crudă. "Dieta" şoc i-a fost recomandată de medicul său dentist, potrivit căruia, oamenii din vechime consumau numai alimente crude, nefierte şi erau mult mai sănătoşi ca noi.
Aşa că Derek a mâncat pentru prima dată carne crudă de capră: "Am mâncat muşchi de capră, apoi am încercat organe de capră şi chiar grăsimea. La început mi-a fost foarte rău, aveam diaree, şi mereu simţeam în gură un gust metalic, din cauza sângelui", povesteşte Derek.
După 5 ani de dietă dusă la extrem, medicul său dentist a observat schimbari radicale: dinţii "pacientului" căpătaseră o culoare roşiatică, din cauza sângelui din carne.
Derek spune că se simte bine şi va continua să mănânce astfel, dar va încerca pe viitor să introducă în alimentaţia sa şi legumele.
Citeşte mai multe despre: alimentatie diete carne cruda Derek Nancy
Din cauza unei afecţiuni la aparatul digestiv, Derek Nancy nu putea consuma niciun aliment fără să i se facă rău. După o vizită la medic, Derek a început să încerce mai multe diete care să îi ofere şansa la o alimentaţie normală.
După ce dieta vegetariană a dat greş, Derek a mers în extrema cealaltă. A început să consume carne, dar nu orice fel de carne, ci carne crudă. "Dieta" şoc i-a fost recomandată de medicul său dentist, potrivit căruia, oamenii din vechime consumau numai alimente crude, nefierte şi erau mult mai sănătoşi ca noi.
Aşa că Derek a mâncat pentru