Spargi oul, folosesti albusul si galbenusul, arunci cojile. E o procedura prin care trecem cu totii cand gatim, dar adevarul e ca sunt multe lucruri pe care le putem face cu cojile, scrie HuffingtonPost.
1. Stiati ca aceste coji de ou sunt facute in mare parte din carbonat de calciu, ingredientul activ din lime, dar si pentru alte plante? Cojile de ou sunt un excelent ingrasamant natural, atunci cand sunt amestecate alaturi de pamant.
2. Daca ai o ceasca patata de cafea, poti sa pui apa calduta si cojile de ou. Las-o peste noapte, iar acestea vor absorbi pata.
Integral pe stirileprotv.ro
Foto: e-feminin.ro Tag-uri: coji, oua, utilitate
Spargi oul, folosesti albusul si galbenusul, arunci cojile. E o procedura prin care trecem cu totii cand gatim, dar adevarul e ca sunt multe lucruri pe care le putem face cu cojile, scrie HuffingtonPost.
1. Stiati ca aceste coji de ou sunt facute in mare parte din carbonat de calciu, ingredientul activ din lime, dar si pentru alte plante? Cojile de ou sunt un excelent ingrasamant natural, atunci cand sunt amestecate alaturi de pamant.
2. Daca ai o ceasca patata de cafea, poti sa pui apa calduta si cojile de ou. Las-o peste noapte, iar acestea vor absorbi pata.
Integral pe stirileprotv.ro
Foto: e-feminin.ro Tag-uri: coji, oua, utilitate