Am constatat ca ultimele retete facute de mine au denumiri mai mult sau mai putin exotice. Nu stiu cum sunt altii, dar eu rezonez cu multe bucatarii ale lumii. Probabil e legat de faptul ca mereu m-am simtit mai mult un "Cetatean al Lumii" si mai putin apartinand unui loc anume. Asa ca nu e de mirare ca imi aduc "obiceiurile" si in domeniul raw vegan.
Pasta de susan este una dintre preferatele mele, iar aceasta reteta de humus a iesit savuroasa.
Ingrediente:
dovlecel zucchini - 2 bucati
lamaie - zeama de la 2 bucati
sare de Himalaya - dupa gust
chimen macinat - 1/2 lingurita
pasta de susan - 1 ceasca
ulei extravirgin de masline - 2 linguri
seminte de susan - 1/2 lingura
Rețeta completă aici: rawveganjoy.ro Am constatat ca ultimele retete facute de mine au denumiri mai mult sau mai putin exotice. Nu stiu cum sunt altii, dar eu rezonez cu multe bucatarii ale lumii. Probabil e legat de faptul ca mereu m-am simtit mai mult un "Cetatean al Lumii" si mai putin apartinand unui loc anume. Asa ca nu e de mirare ca imi aduc "obiceiurile" si in domeniul raw vegan.
Pasta de susan este una dintre preferatele mele, iar aceasta reteta de humus a iesit savuroasa.
Ingrediente:
dovlecel zucchini - 2 bucati
lamaie - zeama de la 2 bucati
sare de Himalaya - dupa gust
chimen macinat - 1/2 lingurita
pasta de susan - 1 ceasca
ulei extravirgin de masline - 2 linguri
seminte de susan - 1/2 lingura
Rețeta completă aici: rawveganjoy.ro