Cu gândul la proteste sunt şi funcţionarii publici din Gorj. Le-a ajuns cuţitul la os, din cauza salariilor mici şi a nesiguranţei locurilor de muncă, astfel că profesorilor li se alătură şi funcţionarii publici din Gorj care se luptă pentru rezolvarea problemelor. Au multe nemulţumiri, spune liderul Sindicatului din Administraţia Publică Locală Gorj, astfel că lista revendicărilor nu este modestă, iar de ea vor afla şi autorităţile judeţului.
În această perioadă se stabilește calendarul de proteste, pregătit cu alţi sindicalişti gorjeni. Liderul Călin Grădinaru spune că funcţionarii publici vor măsuri viabile pentru locuri de muncă sigure, acesta fiind şi oful cel mai mare al bugetarilor. Săptămâna viitoare vor fi centralizate toate revendicările, dar dacă nu primesc soluţii, nu este exclus conflictul de muncă. „Este un program de proteste, iar între 1 şi 12 octombrie urmează să se fixeze calendarul, ultima acţiune vizând reunirea cu alte sindicate în Capitală. Despre programul de proteste vom informa şi autorităţile judeţene şi Instituţia Prefectului. În principal este vorba de administraţie şi dezvoltarea economiei, perspectiva fiind îngrijorătoare”, a declarat Călin Grădinaru, liderul Sindicat Administraţia Publică Locală Gorj. Despre protestele anunţate de bugetari a vorbit şi președintele Blocului Național Sindical, solidar de altfel cu nemulţumirile conturate nu numai de funcţionari, ci şi de medici sau dascăli. Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici cere partidelor politice aflate la guvernare să pună pe primul loc reorganizarea administrativ-teritorială a ţării prin modificarea Constituţiei.
Cu gândul la proteste sunt şi funcţionarii publici din Gorj. Le-a ajuns cuţitul la os, din cauza salariilor mici şi a nesiguranţei locurilor de muncă, astfel că profesorilor li se alătură şi funcţionarii publici din Gorj care se luptă pentru rezolva