Cătălin Scărlătescu (41 de ani) a impresionat atât de mult la emisiunea “MasterChef”, unde îndeplineşte rolul de jurat pretenţios, încât acum are mare căutare la chefurile din lumea bună. Libertatea a intrat în posesia unor fotografii din culisele nunţii Teodorei, fiica afaceristului Ioan Popa, a cărui avere se ridică la 130 de milioane de euro.
Cătălin Scărlătescu găteşte la standarde înalte, că doar nu degeaba a lucrat în cele mai tari restaurante din lume, aşa că a devenit interesant pentru milionarii ţării, care se ţin de petreceri. Săptămâna trecută, la Cluj, cel mai aprig jurat al emisiunii “MasterChef” (PRO TV) a acceptat, contra sumei de 5.000 de euro, să se ocupe de petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica lui Ioan Popa (foto), patronul Transavia, un important producător de carne din România.
Cei peste 400 de invitaţi prezenţi la acest eveniment au avut prilejul de a se delecta cu preparate fine precum: pulpă de raţă confiată, ficat de gâscă, terină de somon sau cotlet de ren, toate aceste delicatese fiind pregătite sub atenta comandă a vestitului bucătar. Chelnerii au respectat întocmai indicaţiile preţioase ale lui Cătălin, aşa că servirea la mese a fost ireproşabilă. Camelia Şucu «a furat» mâncare de la bucătărie
Printre invitaţii prezenţi la marele eveniment s-au numărat Camelia Şucu (dreapta în foto) şi fiicele sale Ioana şi Cristina. Nerăbdătoare, ele au subtilizat de pe masa bucătăriei câteva tartine îmbietoare.