Cea mai nouă modă în New York în materie de restaurante este "Eat", un local din Brooklyn în care niciun client nu are voie să vorbească la masă.
Fox New York scrie că patronul restaurantului, Nicholas Nauman, a fost inspirat de o călătorie în India, unde a stat cu călugării budişti, de la care a învăţat că digestia este aproape perfectă în tăcere.
„Am învăţat în India că mâncarea este mai savuroasă dacă taci", spune Nicholas.
Şi cum orice lucru nou şi la modă costă, un meniu de patru feluri de mâncare la "Eat" are preţul de 40 de dolari. Asta nu înseamnă însă că restaurantul duce lipsă de rezervări. Locurile sunt ocupate cu două săptămâni în avans, precizează sursa citată.
(Sursa: ziare.com) Cea mai nouă modă în New York în materie de restaurante este "Eat", un local din Brooklyn în care niciun client nu are voie să vorbească la masă.
Fox New York scrie că patronul restaurantului, Nicholas Nauman, a fost inspirat de o călătorie în India, unde a stat cu călugării budişti, de la care a învăţat că digestia este aproape perfectă în tăcere.
„Am învăţat în India că mâncarea este mai savuroasă dacă taci", spune Nicholas.
Şi cum orice lucru nou şi la modă costă, un meniu de patru feluri de mâncare la "Eat" are preţul de 40 de dolari. Asta nu înseamnă însă că restaurantul duce lipsă de rezervări. Locurile sunt ocupate cu două săptămâni în avans, precizează sursa citată.
(Sursa: ziare.com)